Americki plakari

Opšte informacije

Unutrašnjost plakara izrađujemo od univera (debljina 18mm) kantovanog ABS kant trakom (0.5mm) ili po zahtevu ABS (2mm). Police i vertikale se povezuju uz pomoć PVC uglića.
Plakari su fiksirani za zadnji zid i nisu predviđeni da se pomeraju,a u slučaju preseljenja, teoretski gledano mogu se prebaciti ali je mala verovatnoća podudaranja dimenzija u prostoriji. Može se uraditi prepravka unutrašnjosti vrata ali u pitanje se dovodi isplativost tog poteza…u dosadašnjem iskustvu, američki plakari ulaze u cenu stana prilikom prodaje.

Što je jednostavnija unutrašnjost i organizacija unutrašnjih delova plakara, njegovo korišćenje je u mnogome olakšano.U najvećem broju slučajeva postavlja se polica na visini 2.15m od poda preko cele širine plakara. Prostor od 2.5m do plafona se obično koristi za stvari koje se ređe koriste.U prostoru ispod,mogu se postaviti tornjevi sa policama i fiokama,kao i kačenja za garderobu.
Standardna širina polica za garderobu je 38-40cm ili 65-70 za slaganje garderobe u dva reda.
Standardna dubina je 65-67cm, što je za 5-8cm dublje od klasičnih plakara.
U slučaju da ne postoji mogućnost za standardnu dubinu, možemo odraditi i pliće plakare gde se umesto garderobne šipke postavljaju teleskopi za kačenje garderobe.
U slučaju potrebe za više kačenja a manje polica, mogu se postaviti liftovi koji omogućavaju postavljanje garderobe na visinu odmah ispod plafona.
Od dodatne galanterije, možemo postaviti nosače za kravate, pantalone kao i za suknje.
Deo plakara se može iskoristiti i u svrhu cipelarnika.

5 godina garancijeGarancija na americke plakare  je 5 godina. Garancija se odnosi na klizni mehanizam i unutrašnjost plakara.
Garancija ne važi za slučajeve kvara usled nepravilnog korišćenja (lom stakla, neredovno održavanje donje šine …)

Cenovnik

americki plakari cena
Napomena:

Cena može zavisiti od više faktora: broj vrata, ispune za vrata (univer,ogledalo…),unutrašne boje i rasporeda plakara, dimenzije…
Cene u tabelama podrazumevaju unutrašnjost od univera (bela boja). Cena plakara sa kliznim vratima se određuje preko posebnog programa, za tačno određivanje.
Cene su sa uračunatim PDV
-om I izražene su u eurima, dinarska protivvrednost po srednjem kursu NBS.
Kompletan cenovnik u PDF formatu možete preuzeti ovde

Galerija

« 2 of 2 »